Recruitment conference: #RecruitFest 7 Oct 2010 Boston, MA (10% discount)

Recruiter.com and Monster will present a one-day conference in Boston, MA: RecruitFest. And I’ll be attending! I look forward to meet some of the most intelligent and exciting people in the recruiting and HR profession (350+ already signed up).

  • Tweetup on October 7th, 7-10pm
  • Conference on October 7th, 9am-5pm
  • Party on October 7th, 8pm-12am

The RecruitFest Learning Experience is focused on real world recruiting issues, overcoming business challenges, and creating meaningful dialog within an intimate gathering of smart folks in the industry. Have a look at the track schedule below.

NOTE 1: The entire October 7th RecruitFest conference in Boston is streaming Live online for FREE! Signup here.

NOTE 2: I can offer all readers of this blog a special 10% discount when you use code “iprc“. Register via www.RecruitFest.com. Hope to see you in Boston!

SCHEDULE

Time Audience Session Leaders Structure Add to Calendar
8:00am – 8:30am Studio Registration Registration at Paramount
8:30am – 9:00am Studio Welcome to RecruitFest! 2010 All 30 minute introduction to local attendees
9:00am – 9:50am Studio
Virtual
The Genesis of RecruitFest! 2010 All 50 minute opening session to online attendees
9:50am – 10:00am Studio Transition 10 minute networking break
Set stage/technology for next session
10:00am – 10:50am Studio
Virtual
Going Glocal: A Conversation With PepsiCo’s Chris Hoyt Chris Hoyt 15 minute interview
15 minute overview
20 minute Q&A
10:50am – 11:00am Studio Transition 10 minute networking break
Set stage/technology for next session
11:00am – 11:20am Studio
Virtual
How Candidates Use Search Engines Tim Dineen 20 minute quick hit presentation
11:20am – 11:30am Studio Transition 10 minute networking break
Set stage/technology for next session
11:30am – 12:20pm Studio
Virtual
The Candidate Bill of Rights Gerry Crispin, Mike Ramer, Charlie Judy, Chris Hoyt, Jason Lauritsen 50 minute panel/workshop
12:20pm – 1:00pm Studio Lunch All Lunch
1:00pm – 1:30pm Studio
Virtual
Which Brand Matters More? John Nykolaiszyn, Sarah White Double header session – 30 minute debate on Brand, followed up by When Good Branding Goes Bad (no transition)
1:30pm – 1:50pm Studio
Virtual
When Good Branding Goes Bad John Nykolaiszyn, Mike Ramer Double header session – 20 minute interactive panel immediately following Brand Doesn’t Matter
1:50am – 2:00am Studio Transition 10 minute networking break
Set stage/technology for next session
2:00pm – 2:50pm Studio
Virtual
Not Another Social Recruiting Panel Joe Gerstandt, Jason Lauritsen, China Gorman, Susan Burns 25 minute debate/discussion among leaders
25 minute audience discussion
2:50am – 3:00am Studio Transition 10 minute networking break
Set stage/technology for next session
3:00pm – 3:20pm Studio
Virtual
Peddling Influence and Leading Thoughts China Gorman, Gerry Crispin, Sarah White 20 minutes of Leaders giving ‘how I did it’ advice/insight
3:20am – 3:30am Studio Transition 10 minute networking break
Set stage/technology for next session
3:30pm – 4:20pm Studio
Virtual
Shaping the Future of Talent Acquisition Susan Burns, Master Burnett 20 minute presentation by Susan
20 minute discussion with Master
10 minute Q&A
4:20am – 4:30am Studio Transition 10 minute networking break
Set stage/technology for next session
4:30pm – 5:20pm Studio
Virtual
Friday, October 8th, 2010 – Yes, that’s TOMORROW All 50 minute round-robin with Leaders
5:20pm – 5:45pm Studio Good-bye isn’t the hardest part All 30 minute closing thoughts for live attendees

About Jacco Valkenburg

Jacco Valkenburg is an international recruitment expert, trainer and author of two books about LinkedIn. He has more than 16 years experience in global recruitment strategies and execution spanning numerous countries for leading companies. As founder of Recruit2 and Recruiter University he provides companies with recruitment and talent management solutions and expertise. His mission is helping companies ‘from good to great staffing’.

3 Comments

  1. Clara Cuevas

    Hello,
    I will like to get information about Recruitment Conferences. Is there any conference planned for 2011?
    Thank you!
    Clara Cuevas
    HR Professional

  2. Plenty, where are you based? Personally I like TRU, organised by Bill Boorman, which is an recruitment unconference that’s travelling around the world.

  3. Clara Cuevas

    Thanks for replying. I am in Boston, MA.